Ékszer értékesítés

egyedi ékszerek készítése

Amennyiben kész ékszerre esik a választása, annak az az előnye, hogy megnézheti, megfoghatja, felpróbálhatja, rögtön megkapja és magával viheti. Gyorsan és egyszerűen tud egy szépséges darabhoz jutni.

Kész ékszerek magyar fémjellel ellátva, szabványos ötvözetekből készülnek, ez védi önöket a vásárlókat, hogy államilag ellenőrzött minőségű a nemesfém tartalom és az ékszerészt is, hogy jó alapanyagból dolgozott
Minőségi tanúsítványt és garanciát biztosít a cég a hatályos jogszabálynak megfelelően.
A Minőségi tanúsítvány tartalmazza a tárgy leírását; súlyát; alapanyagát és annak finomságát; a felhasznált drágaköveket; a fémjelzési információt; a tárgy eladásának idejét. Természetesen a cég pecsétjét és az ékszerész aláírását.
A Garanciajegy tartalmazza a hatályos jótállási és szavatossági leírásokat, a termék megnevezését, súlyát, anyagát, eladás időpontját, az eladó cég nevét és címét, a tárgy származását, ha nem azonos az eladóval, használati útmutatót és a jótállás érvényesítéséhez szükséges adatok rögzítéséhez tartozó részt.
Használt ékszerek vásárlásakor nem mindig állapítható meg egy tárgy eltarthatósága, vegyék ezt figyelembe.
Tapasztalatok alapján érdemes elfogadni vagy venni dobozt az ékszerhez, mert a későbbiekben abban lehet tárolni a sérülések elkerülése érdekében.
Az eladáskor nyugtát, számlát állítunk ki. A számlánál szükség lesz a vásárló adataira, amennyiben magán személyről van szó nevet és lakcímet fogunk kérni, ha cég vásárol nevet, címet és adószámot fogunk kérni.