Igazságügyi ékszerszakértő

Fekete Júliának hívnak, 2013. 10. 09.-től igazságügyi szakértő vagyok, nyilvántartási számom: 009178.
Szakterületem:

  • drágakő, használati cikkek piaci ár- és értékbecslése,
  • kulturális javak piaci ár- és értékbecslése.

A Budapesti Szakértői Kamara Tárgy Szakosztályához tartozom ékszer és drágakő szakirányban. A rendőrség, ügyészség és a bíróság részére dolgoztam több alkalommal büntető ügyekben, valamint vállalkozó partnereim részére végzek Ár és Értékbecslést. A munkavégzés hatósági kirendelés vagy vállalkozói megbízási szerződés alapján történik.
Általában több szakkérdésre kell választ adni a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján. Ha szükséges szemlére is van lehetőség.
Az elvégzett tevékenységről részletes díjbekérő készül és számla van kiállítva. Előzetesen árajánlatot kaphatnak és szakkonzultáns is bevonható, ha az ügy terjedelmes, bonyolult. Igény szerint akár nyomtatott formában és elektronikusan is eltudjuk készíteni a Szakértést.

Bármilyen további kérés vagy kérdés esetén kérem vegye fel velem a kapcsolatot:
    Az igazságügyi szakértő feladata, hogy a hatóságok számára úgy, mint a bíróság, a közjegyző, az ügyészség, a rendőrség és a jogszabályban meghatározott más hatóság kirendelése, vagy megbízás alapján, a tudomány és a műszaki fejlődés eredményeinek felhasználásával készített szakvéleménnyel segítse a tényállás megállapítását, a szakkérdés eldöntését.